• 29.03.2024 08:05

На Чернігівщині розвивають туристичну «Дорогу смаку»

Пт, 30 Квітня в 2:23

До гастрономічного маршруту вже долучились 18 виробників крафтової продукції.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що група з 18 підприємців сформувалася в результаті проведення презентаційної зустрічі-воркшопу «Дорога смаку Чернігівщини» як інструмент розвитку сільських територій. До ініціативи долучились медовари, виробники органічної продукції, власники равликової ферми та інші.

Загалом, в області налічується понад 50 виробників унікальних харчових продуктів і напоїв, які можуть стати учасниками проєкту. Їх запрошують до співпраці.

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Дорога смаку Чернігівщини» стартував  в області у березні цього року. Він ставить за мету об’єднати туристичний потенціал та виробників крафтової продукції і у такий спосіб розвинути індустрію гостинності.

Ініціатива реалізується в межах проєкту Європейської Комісії «Підтримка системи географічних зазначень в Україні». Під час створення гастромаршруту в Чернігівській області використовуватиметься методологія Євросоюзу.

Джерело

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш  Telegram

Схожі записи

У Чернігові врятували ондатру, яка потрапила до дамби і не могла вибратися (ФОТО, ВІДЕО)
У Чернігові через «поквапливість» водія з маршрутки випав чоловік
У Чернігові з балкона 8-го поверху рятувальники зняли чоловіка (Фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *