• 28.03.2024 11:28

Поради перед ЗНО з математики

Чт, 27 Травня в 2:28

До ЗНО часу лишилось мало. Це дуже важливий іспит для випускників, оскільки за результатами його абітурієнт може вступити в омріяний ВУЗ. Ми поспілкувались з викладачем, репетитором математики Євгеном Ткаченком.

Євгене Миколайовичу, скажіть, чи реально підготуватись за два тижні до ЗНО з маематики?

Всі ми доросля люди і не віримо в казки. При систематичній цілеспрямованій, правильно організованій роботі протягом 3-4 годин в день можна досягти значних успіхів протягом даного інтервалу. Під “значними успіхами” розумію стати краще “прокачаним” в математиці ніж був до занять.

Які б Ви дали поради сьогоднішнім абітурієнтам?

В період пандемії та дистанційного навчання рівень математичної освіти не той, який би хотілось бачити у школярів. Бажано, найняти репетитора, з метою структуризувати процес підготовки та підвищити коефіцієнт корисної дії від занять. Якщо по якимось ричинам такої змоги немає, то можна почати виконувати ЗНО попередніх років. Бачите, що якусь задачу не знаєте як робити – повторюєте тему, з якої взята ця задача.

Щоб хотіли побажати випускникам, які здають математику?

Саме головне це заспокоїтися. Основна мета це здати на максимум своїх можливостей, тобто не допустити помилок через неуважність. Тому потрібно виспатись перед ЗНО, та в останню ніч не перевантажувати себе. Той багаж, який ви накопичували в процесі навчання з вами. І пам’ятати, що все буде добре!

Успіхів!

Артем Степанов

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш  Telegram

Схожі записи

Фотограф показав орангутанга, який допомагав лісникові вибратися з річки
Юристи розповіли, хто в Україні може не платити судовий збір
​​​​7 лайфхаків, як говорити переконливо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *