• 19.04.2024 05:44

У Києві ветклініка безкоштовно оперуватиме тварин через власну помилку

Вт, 10 Серпня в 17:48

Одна з елітний ветклінік столиці зобов’язалась безкоштовно оперувати чотири тварини на місяць протягом двох років через помилку персоналу 

Очільник однієї зі столичних ветклінік Іван Стойков пообіцяв оперувати безкоштовно чотири тварини на місяць, власники яких не можуть фінансово дозволити хірургічне втручання. Таку практику він запроваджує на два роки через помилку персоналу, коли була прооперована собака, яку привезли на стрижку. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на сторінку власника потерпілої тварини Максима Шульженка в Facebook.

За його словами, від особистої компенсації він відмовився, але очільник клініки пообіцяв лікувати безкоштовно протягом двох років по чотири тварини в місяць, власники яких не можуть оплатити хірургічні операції своїм улюбленцям.

Лікар пообіцяв публічно інформувати всіх кожного місяця щодо проведених операцій. Шульженко ж заявив, що забере заяву в поліцію.

Ветклініка Здоров"я тварин

Нагадаємо, що в елітному закладі Києва собаку випадково стерилізували, переплутавши записи. З незрозумілої причини ветклініка зробила собаці, яка нещодавно народила щенят і у якої ще є молоко, операцію під загальним наркозом зі стерелізацією, коли її привезли лише на стрижку. 

Депо

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш Telegram

Схожі записи

В Києві посадовець розтратив кошти на реставрації музею «Київська фортеця»
Запускав феєрверк з багатоповерхівки: киянин проведе рік у в’язниці
У Києві затриманий “на гарячому” злодій намагався підірвати гранатою поліцейських

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *