• 25.04.2024 23:02

Подарунок рідному місту до свята — нова книга «ЛЕГЕНДИ НІЖИНА»

Сб, 7 Травня в 1:27

У день св. Юрія Змієборця, свого небесного покровителя, Ніжина святкує день свого народження. І нехай через сумні обставини, в яких опинилася Україна цьогоріч, усі святкові заходи у місті скасовані, але це не завадить вітати рідне місто – кожен у свій спосіб.

Ніжинський краєзнавчий музей імені Івана Спаського підготував гарний подарунок місту і його мешканцям – нову книгу, історико-художнє видання «ЛЕГЕНДИ НІЖИНА», де зібрано як широко відомі, так і призабуті переповітки з історії давнього міста – від доби давньоруських літописів до сучасності. Видання гарно ілюстроване й виконане дуже привабливо поліграфічно. Одним словом і в руки взяти приємно, і почитати цікаво. Якщо зацікавило – стежте за новинами на нашій сторінці у мережі «Фейсбук».

Зовсім скоро ми повідомимо, де і як цю книгу можна буде побачити й отримати. Проте, вже зараз можемо проанонсувати, що перша презентація книги відбудеться 18 травня 2022 р. у відділі «Музей історії Ніжина» НКМ ім. І. Спаського (вул. Якова Батюка, 14). Час буде оголошено окремо.

Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш  Telegram

Схожі записи

У Ніжині вандали викрали саджанці магнолій
Маленький волонтер купив 10 турнікетів за гроші, які батьки давали на шкільні пиріжки
Керівник КП в Ніжині може сісти за ґрати на 12 років, бо переплатив за генератори понад 5 млн грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *