• 19.04.2024 08:12

Медпрацівники просять ніжинців не приймати самостійні рішення під час пандемії та не вчиняти конфлікти

Нд, 31 Жовтня в 0:17

Під час наради у Ніжинській міській раді, яке відбулося 29 жовтня, де обговорювалося питання, як працюватиме Ніжин у «червоній» зоні, гендиректор Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко звернувся до всіх жителів Ніжинської громади з великим проханням. Суть його полягає у наступному.

Хворі, в першу чергу ті, які мають підозру на COVID-19, НЕ ПОВИННІ приймати самостійні рішення і приїжджати до медзакладів (це стосується не тільки Ніжинської міської лікарні) своїм транспортом і вчиняти конфлікти. Це відволікає медперсонал, втрачається дуже цінний час.

Потрібно викликати «екстрену швидку допомогу» за номером «103». Вже медики вирішуватимуть, до якого саме медзакладу госпіталізувати людину. І це не просто забаганка медичних працівників. Справа у тому, що наразі, через пандемію, медзаклади перевантажені. Вільні місця є не у всіх лікарнях. «Швидка допомога» володіє чіткою інформацією, де саме є такі місця.

Сімейні лікарі також комунікують лише через «швидку допомогу».

Тому керівники медзакладів просять жителів Ніжинської громади проявляти більше поваги до роботи медичних працівників, дотримуватися їхніх вказівок та порад.   

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото автора

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш  Telegram

Схожі записи

Маленький волонтер купив 10 турнікетів за гроші, які батьки давали на шкільні пиріжки
Керівник КП в Ніжині може сісти за ґрати на 12 років, бо переплатив за генератори понад 5 млн грн
Боронив місто, а потім долучився до ЗСУ: в Ніжині поховали бійця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *