• 29.03.2024 08:13

Ніжинський журналіст зафіксував роботу ковідного відділення. ФОТО

Чт, 4 Листопада в 13:57

Ніжинський журналіст Ігор Волосянкін зафіксував роботу з Ніжинського ковідного відділення. Та описав свої враження на сторінці у Фейсбук:

“Близько року тому я зняв фоторепортаж з ковідного відділення, перебуваючи там в якості пацієнта. Звісно ж, головними героями були лікарі та медперсонал — герої сучасності.

А днями я знімав фото-нарис про лікарів невідкладної допомоги, для чого провів з ними на виїздах цілий день. Уточню, що це було в місті Чернігові.Як і рік тому, я побачив неймовірно напружений графік роботи. Були періоди, коли бригади після одного виїзду мали лише кілька хвилин для себе і далі знову на виїзд. Більшість хворих, які викликали швидку, звичайно з симптомами ковіду. Новий мутований штамм значно агресивніший минулорічного. Але для мене ще дуже важливо і приємно, що під медичними масками, під час роботи я бачив зосереджені, іноді схвильовані обличчя, але все ж таки, це милі і добрі люди. Ще маю сказати, що автопарк Центру невідкладної допомоги значно майже повністю оновився останнім часом. На озброєння лікарі отримали нові сучасні автомобілі, укомплектовані технологічним обладнанням. Це справді круті машини (бачив на власні очі )) ) від українського виробника (і це подвійно приємно) “Ксенко Авто Продакшн”. І, спостерігаючи за роботою медиків, я можу сказати, що це реально європейський рівень.

Публікую тут кілька фотографій з мого відрядження з однією лише метою — нагадати всім нам про тих, хто бореться за наші життя кожну хвилину, ризикуючи своїм власним. Нагадати це всім нам зі словами вдячності. Ми, українці, маємо навчитися ставленню до своїх героїв, героїв нашої нації. Не обов’язково їх поливати пафосними словами, вони просто мають зайняти своє місце в суспільстві і в нашій свідомості. Так по цеглинці й складається нація і народ”, – йдеться у повідомленні.

Схожі записи

Керівник КП в Ніжині може сісти за ґрати на 12 років, бо переплатив за генератори понад 5 млн грн
Боронив місто, а потім долучився до ЗСУ: в Ніжині поховали бійця
У Ніжині на честь шістьох полеглих захисників відкрили меморіальні дошки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *