• 28.03.2024 10:51

Збив та покалічив людей, а після зник. Поліція Ніжина шукає водія

Вт, 16 Листопада в 2:31

Ввечері 14 листопада в Ніжині сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися двоє місцевих мешканців. Поліція встановлює особу водія автомобіля, який зник з місця події.

Вчора близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ніжині на шляхопроводі через залізничні колії (між вулицями Шевченка і Прилуцька) сталася дорожньо-транспортна пригода: водій легкового автомобіля «BMW» зіткнувся з мопедом під керуванням 55-річного ніжинця, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та 51-річна пасажирка мопеда зазнали травм різного ступеню тяжкості.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Ніжинського районного відділу поліції.

Нині поліція встановлює особу та місцезнаходження водія легковика, який покинув транспортних засіб та зник з місця події.

Поліцейські розслідують обставини ДТП у рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером: 097-869-71-31 або 102.

Не залишайтеся байдужими!

Поліція Чернігівської області

Отримуйте актуальні новини першими – підписуйтесь на наш  Telegram

Схожі записи

Керівник КП в Ніжині може сісти за ґрати на 12 років, бо переплатив за генератори понад 5 млн грн
Боронив місто, а потім долучився до ЗСУ: в Ніжині поховали бійця
У Ніжині на честь шістьох полеглих захисників відкрили меморіальні дошки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *