• 18.04.2024 02:56

Ніжинка Анна Кіндзерська про свою перемогу в «Голосі країни»: вся закулісна атмосфера – це шквал емоцій!

Чт, 3 Лютого в 20:13

Ніжин неодноразово прославляли на всю Україну талановиті люди.

Нещодавно дівчина з Ніжина Анна Кіндзерська вразила хітом гурту «Shouse – Love Tonight» суддів проєкту «Голос країни-12» на телеканалі 1+1.

Раніше ми писали: Співачка з Ніжина Анна Кіндзерська ошелешила суддів “Голосу країни – 12”. ВІДЕО

Журналісти сайту ВКОРІНЬ поговорили особисто з Анною Кіндзерською.

Тож, до вашої уваги – інтерв’ю

Аню, скажіть де ви навчалися, що закінчували?

В Ніжині я навчалася в музичній школі по класу фортепіано. Потім вступила в Чернігівський музичний коледж ім. Л.Ревуцького по класу джазового фортепіано. Наступним моїм кроком була Київська муніципальна академія ім. Р.М. Глієра по класу джазовий вокал і ще півтора року я навчалась на магістратурі теж по класу джазовий вокал.

  • Яким був ваш шлях до «Голосу країни»: можливо ви приймали учать і в інших якихось проєктах, виступали на великій сцені і т.п. Хто чи що надихнуло вас взяти участь в цьому шоу? Як все було?

Шлях до «Голосу країни» в мене був тернистим і довгим! Я вже розповіла, скільки років навчалася, але, як-то кажуть – важко в навчанні, легко в бою! Тому зараз, все що пов’язано з моєю творчістю, мені легко завдяки знанням, які я здобула і можливо мені легше, аніж тим людям, у яких за плечима немає такого багажу знань. Але скажу, що це і досить відповідально – постійно тримати високу планку!

Підштовхнуло мене на участь у проєкті декілька причин. Перша – це моя музика. Я пишу пісні і тексти і дуже б хотіла, аби люди їх почули. І хочу щоб моя публіка і залишилася зі мною, і в творчості і в музиці. Ще одна із причин, це те, що «Голос країни» це така товста лінія, яка підкреслює мій статус. Третя причина – обрати своє дорогою музики, задля своєї мами, в якої колись не вийшло втілити в життя свої мрії.

Якщо говорити про мою участь у шоу, то для мене все було, як в тумані. Пам’ятаю тільки свою пісню і відчуття під час виконання. А от на момент, коли до мене розвернулися тренери і коли аплодувала публіка, у мене було все як в тумані, я навіть погано пам’ятаю, що мені говорили і що відповідала я. А от коли вже зайшла за лаштунки де на мене чекала група підтримки – вони мені вже детально розповіли, хто перший з тренерів до мене повернувся та що говорив!

  • А які вони – закулісні переживання, очікування, враження учасників шоу? Поділіться з нашими читачами, що саме відчували ви?

В момент закулісних приготувань звичайно ти відчуваєш схвильованість! Вся закулісна атмосфера – це шквал емоцій! Але потрібно перебороти страх, адже результат твого виступу залежить від того, наскільки ти себе опануєш, виходячи на сцену. 

  • Хто підтримував вас до та під час шоу? Рідні, близькі, друзі, можливо викладачі вокалу і т.д.?

Під час шоу мене підтримувала моя сім’я та друзі. На знімальний майданчик приїхали два мої брати, дружина брата мій друг та моя подруга. Але вся моя сім’я дистанційно дуже сильно мене підтримувала. У нас є група в Messenger, де ми всі ділимося емоціями, подіями зі свого життя. То наразі головна подія у нас – це моя участь в «Голосі країни».

  • Своїм тренером ви обрали фронтмена гурту “Океан Ельзи”. Чому саме він і які сподівання та плани у вас на найближче майбутнє? Як бачите це саме ви?

Своїм тренером я обрала Святослава Вакарчука, тому що він мені найближчий по душевному стану. Ще з підліткового віку я слухала «Океан Ельзи» і я люблю їхні тексти, мелодії, аранжувння. Святослав не тільки виконавець, а й автор своїх пісень і це дуже близько мені, тому, що я теж пишу пісні і виконую їх сама, тому мені здається, що Святослав той тренер, який найбільше мене зрозуміє, допоможе, підкаже.  

  • Що б ви побажали нашим читачам?

Всім бажаю найти справу свого життя, те, заради чого ти кожен день прокидаєшся і маєш натхнення щось робити! Знайти свою справу ніколи не пізно, тому робіть перший крок до своєї мрії і рухайтесь вперед!

Марія Орлова

Фото з архіву Анни

Схожі записи

На війні загинув міський голова Лебедина Сумської області
У Львівській області судили військкома, який мобілізував заброньованого працівника
Маленький волонтер купив 10 турнікетів за гроші, які батьки давали на шкільні пиріжки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *